#موفقیت_ورزشی

اخذ مدرک رسمی نجات غریق درجه ۲ از فدراسیون نجات غریق و غواصی جمهوری اسلامی ایران توسط همکار گرامی و با اخلاق آقای مهندس حسین ذوالفقاری *

به گزارش رئیس هیات نجات غریق و غواصی شهرستان قاینات؛دوره نجات غریق درجه ۲ آقایان زیر نظر هیات نجات غریق و غواصی استان خراسان جنوبی با حضور ۶۰ شرکت کننده به میزبانی شهرستان سرایان برگزار شد و ۲۵ نفر از ورزشکاران با موفقیت و قبولی در آزمون‌های سختِ عملی (تعیین سطح)، به دوره اصلی دعوت شدند و به مدت ۶ روز آموزش‌های تخصصی،آزمون‌های عملی و تئوری را پشت سر گذاشتند.

در پایان این دوره، ۶ نفر از ورزشکاران شهرستان قاینات (از جمله آقای حسین ذوالفقاری) همه آزمون‌ها را با موفقیت پشت سر گذاشته و موفق به اخذ مدرک رسمی نجات غریق درجه ۲ از فدراسیون نجات غریق و غواصی جمهوری اسلامی ایران گردیدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *